Buitenbioscoop bij Vroeg Bunnik
Buitenbioscoop bij Vroeg Bunnik Vroeg

Vroeg Buitenbioscoopavond 28 augustus

5 augustus 2021 om 11:45 Film

BUNNIK Zaterdag 28 augustus vindt in Bunnik de traditionele buitenbioscoop avond bij Vroeg weer plaats. In het mooie bunkerveld van de monumentale boerderij Vroeg zal deze avond “Yesterday” vertoond worden.

In het bunkerveld, gelegen middenin het gebied met twee nieuw erkende Unesco werelderfgoederen de Hollandse Waterlinie en de Romeinse Limes, organiseert restaurant Vroeg een buitenbioscoop avond op het terrein naast het Bunkerpad. Een heerlijke zomeravond met barbecue, grill, bier, wijn en natuurlijk een film die je gezien moet hebben.

Yesterday is een Britse muzikale romantische film uit 2019 geregisseerd door Danny Boyle (o.a. Slumdog Millionaire) en geschreven door Richard Curtis (o.a. Love Actually). De hoofdrollen worden vertolkt door Himesh Patel en Lily James. De film volgt het leven van een ploeterende muzikant. Hij komt erachter dat hij van de ene op de andere dag de enige persoon op aarde is die zich de ‘Beatles’ kan herinneren. Met de kennis van al hun muziek is hij vervolgens relevanter dan ooit.
Singer-songwriter Jack Malik kloot al jaren aan in de lokale muziekscene. Vol goede moed sleept hij zichzelf van pub naar pub, immer vergezeld door ‘manager’/boezemvriendin Ellie. Als Jack voor de zoveelste keer voor twee man en een paardenkop staat te spelen, besluit hij dat het genoeg is. Maar voor hij de gitaar goed en wel aan de wilgen hangt, gebeurt er iets wonderlijks. Tijdens een wereldwijde stroomstoring wordt Jack aangereden en als hij ontwaakt uit zijn coma blijkt de hele wereld The Beatles te zijn vergeten. Alleen Jack zelf kan ze zich nog herinneren. Tot tranen toe geroerd zijn z’n vrienden als Jack op een terrasje terloops ‘Yesterday’ speelt. Sinds wanneer schrijft hij zúlke mooie liedjes?
Kortom, een film met muzikale hits van de Beatles, veel humor en een heerlijk zomeravondgevoel!

Kaarten in de voorverkoop vanaf € 10,00, kaarten aan de kassa zijn € 15,00 p.p. Meer informatie vind je op www.vroeg.nl

Buitenbioscoop bij Vroeg Bunnik
advertentie
advertentie