Het recept van de heerlijke wafels is geheim!
Het recept van de heerlijke wafels is geheim! Pixabay

Wafelactie S.V.F. Cothen

14 maart 2023 om 10:04 Activiteiten

COTHEN Op vrijdag 17 maart is er volgens traditie weer de wafelactie van voetbalclub S.V.F. Cothen. De wafelbaksters weten met een geheim recept altijd weer heerlijke en ongekende resultaten te boeken. Deze warme lekkernijen zijn deze vrijdag vanaf 10.30 uur tot 17.00 uur af te halen in de kantine van de club, op sportpark De Nieuwe Kamp, Overrijnseveld 5.

Ook kunt u daar gezellig onder het genot van een bak koffie (of een ander drankje) met anderen van de wafels genieten. Elkaar ontmoeten, verbindingen maken en met anderen in gesprek gaan, is heel erg belangrijk vandaag de dag.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om aan te komen dan komt men in Cothen bij u langs. Op vrijdag 17 maart vanaf ongeveer 18.00 uur tot circa 20.30 uur zal de jeugd wafels aan komen bieden op uw woonadres, zolang de voorraad strekt. Dan weet u dus dat er rondom die tijd bij u aangebeld kan worden.

De prijs van de wafels is: € 1,25 per rozet van 5 hartjes. 

De opbrengsten gaan met name naar de jeugdafdeling. Ondanks het feit dat bij diverse verenigingen leden verdwijnen, groeit gelukkig de vereniging weer na een moeilijke (corona)periode. Nieuwe leden zijn van harte welkom, zowel bij onze jeugd als ook bij de senioren. Kom gewoon eens sfeer proeven op 17 maart, of bij een training.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie