Afbeelding
Calypso

Agenda Calypso: 23 november t/m 30 november

Activiteiten

ERIK VAN MUISWINKEL – MOOJEN LIGJES IN DE LUGT – do. 24 november

De taal is van iedereen. Niet alleen van literaire grootmeesters, ook van de zesjarige die haar eerste gedicht schrijft. Niet alleen van de virtuozen, maar ook van de inburgeraars. Niet alleen van de academie, maar ook van de straat.

Het Nederlands is op afstand de beste taal van de wereld, zoals Nederlands onderzoek onlangs uitwees. Daarom is voor deze voorstelling onze keus op het Nederlandse gevallen.

Erik van Muiswinkel zet samen met muzikanten Guus van Marwijk en Paul Remmelts het publiek onder een aanvullende taaldouche, waar iedereen gelouterd uitkomt.

Aanvang: 20.30 uur

AMSTERDAM FUNK ORCHESTRA – A TRIBUTE TO JAMES BROWN

Dit theaterconcert stond gepland op vrijdag 25 november, maar wordt verplaatst naar een andere datum.

BLUESKROEGENTOCHT – zaterdag 26 november

Tijdens de Blueskroegentocht staan de volgende bands in Calypso Theater
16.00 - 17.30 uur: Veldman

19.00 - 20.30 uur: Electric Hollers

22.00 - 23.30 uur: Sugar Queen
Kijk voor het volledige programma op www.bluesinwijk.nl.
Toegang is gratis.

PEPERNOTENCONCERT – HARMONIE CONCORDIA – zondag 27 november

Bij dit pepernotenconcert komen sinterklaasliedjes, maar ook andere muziekstukken voorbij. Kortom een concert voor jong en oud!
De toegang is gratis

Aanvang: 14.30 uur

FILMHUISFILM: ALI & AVA – dinsdag 29 november

Ali is een altijd goedgehumeurde en betrokken huisbaas. Wanneer hij een kind van één van zijn huurders van school haalt, biedt hij Ava, een in Ierland geboren lerares en alleenstaande moeder van vijf, een lift aan. Ze hebben meteen een klik door hun gedeelde liefde voor muziek, ook al verschilt de smaak van Ali met zijn voorkeur voor heftige Britse punk en hiphop met die van Ava. Er bloeit een relatie op die al snel wordt overschaduwd door de sporen van Ava’s eerdere relatie en het ineenstorten van het huwelijk van Ali.
Ali & Ava is een optimistische, romantische film die zich afspeelt in de sobere setting van de voormalige industriestad Bradford. De score met muziek, van The Specials en Bob Dylan tot recente club- en pophits, dragen bij aan de energieke sfeer van de film.

Aanvang: 20.00 uur

SING-IN + FILM: DE CLUB VAN SINTERKLAAS EN DE RACE TEGEN DE KLOK – woensdag 30 november

Voor en na de film zingen we al jouw favoriete sinterklaasliedjes. Vanaf 14.00 uur ben je welkom voor de Sing-in.
Om 14.30 uur begint de film De Club van Sinterklaas en de race tegen de klok.
Sint en zijn Pieten komen in een ware race tegen de tijd terecht. Het begint allemaal als het jonge Pietje Fernando de klok van Sinterklaas kapot laat vallen. Een ware ramp, want zo lang die stil blijft staan, is de Sintmagie verdwenen. Ondertussen gedraagt het paard van Sinterklaas zich vreemd na een keuring op de manege van Britt Dekker en Zoë en Finn, de kleinkinderen van de klokkenmaker, lijken ineens superkrachten te hebben. Wat is er toch allemaal aan de hand? Zal pakjesavond wel kunnen doorgaan dit jaar?

Voor meer info. over ons volledige programma: www.calypsotheater.nl Calypso Theater Markt 4 Wijk bij Duurstede

advertentie
advertentie