De Maat
De Maat Zon en Leven

Open Dag naturistenterrein De Maat 2022

Activiteiten

REGIO Op zondag 12 juni a.s. houdt naturistenvereniging De Maat een Open Dag op hun terrein in Ravenswaaij. Iedereen die interesse heeft in het naturisme of in het terrein is welkom tussen 11 en 16 uur.

De Maat is een klein terrein voor dagrecreatie en heeft daarnaast 35 ruime kampeerplaatsen. Leden beheren het terrein en vormen daarnaast een actieve vereniging, Raadpleeg eventueel ook de website: https://www.zonenleven.nl/de-maat

De Maat ligt in een mooie oude boomgaard bij Ravenswaaij in de Betuwe aan de Maatsteeg 7A. Kijk op YouTube voor een voorproefje: https://youtu.be/EBfYXVmJSJI

Sinds enkele jaren is er een nieuw verenigingsgebouw, met voorzieningen voor de club, de kampeerders én een heerlijke ruime sauna, die elke zondag in gebruik is voor en door de leden. Het terrein beschikt daarnaast over een fraaie en heldere natuurzwemvijver.

De Open Dag is er voor iedereen die benieuwd is naar hét naturistenterrein van de Betuwe en de vereniging. Bezoekers van de open dag hoeven niet uit de kleren, behalve als ze van de gelegenheid gebruik willen maken om te zwemmen of (met een zelf mee te nemen grote handdoek) de sauna in te gaan. Voor die gelegenheid is de sauna gratis.

De Maat is één van de negen terreinen van de landelijke naturistenvereniging Zon en Leven. Bij Zon en Leven staat zorg en respect voor mens, natuur en milieu voorop. Het terrein is buiten de open dag alleen toegankelijk voor leden en houders van een internationale naturistenkaart.

advertentie