Het Wijks KinderSpektakel nu in de buitenlucht
Het Wijks KinderSpektakel nu in de buitenlucht Ali van Vemde

Streep door Wijks Kinderspektakel

14 augustus 2021 om 10:17 Activiteiten

WIJK BIJ DUURSTEDE - Het Wijks Kinderspektakel dat van 26 en 27 augustus zou plaatsvinden is afgelast. Dat meldt de organisatie naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet van gisteravond. Wie een ticket heeft gekocht krijgt zijn geld terug.

De organisatie meldt: ,,Omdat wij ons moeten houden aan de maatregelen die voor alle festivals gelden, heeft dit een te grote impact op de organisatie en de uitvoering van het Kinderspektakel. In de afgelopen maanden hebben wij keihard gewerkt om het Kinderspektakel van deze zomer voor jullie onvergetelijk te maken maar zonder versoepelingen (zoals onder andere een limiet van 750 bezoekers en testen voor toegang en de daarbij horende eisen) voor festivals kunnen we het Kinderspektakel helaas niet organiseren; een teleurstelling die ook wij nog moeten verwerken.”

De organisatie begrijpt dat het een enorme teleurstelling is voor alle kinderen die hebben uitgekeken naar het Kinderspektakel. Ze stelt: ,,Deze hebben jullie nog van ons tegoed en we doen er alles aan om een onvergetelijke Zomereditie te organiseren in 2022! De komende tijd maken we eerst plannen voor de wintereditie van het Wijks Kinderspektakel en hopen natuurlijk dat jullie hier ook bij zullen zijn om er samen (weer) een groot kinderfeest van te maken.”

advertentie
advertentie