Kleine taartjes om te schilderen
Kleine taartjes om te schilderen Openbaar

Digitale expositie Wijks Atelier

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Opnieuw komt er een digitale expositie op www.wijksatelier.nl. “Wij willen mensen stimuleren om door te gaan met hun passie, zegt Janneke van Tilburg, de voorzitter van het bestuur. Al kunnen mensen elkaar niet lijfelijk ontmoeten, er kan wel een digitaal contact zijn. Bij sommige cursussen gebeurt dit ook al via de groepsapp. De cursisten laten elkaar hun werk zien, kunnen advies krijgen van de docent of geven elkaar advies. Het wordt als positief ervaren.

De digitale Kerstexpositie was een succes. Vandaar dat het idee is ontstaan om een nieuwe expositie te organiseren met het thema: “Taartjes” om mensen in de coronatijd te binden.

Twee docenten zetten een video op de website met instructies. Ga naar de bakker, die is gelukkig nog wel open, en koop het lekkerste taartje: een moorkop, een tompouce of een hazelnootgebakje.
Keuze genoeg! Dat wordt genieten! Je kunt natuurlijk ook zelf iets lekkers bakken.
Maar voor je het opeet, kan je het eerst tekenen, schilderen, boetseren of fotograferen. Alles mag als het maar in het thema past.
Iets maken is ook genieten!
Op de website komt alle informatie te staan die nodig is om deel te nemen.

Daarvoor hoeft u niet ingeschreven te staan bij een cursus van het Wijks Atelier. Iedereen die geïnteresseerd is kan meedoen.

Informatie: www.wijksatelier.nl

Taart om te schilderen
advertentie
advertentie