Ton van Amerongen (Fortune Coffee) en Said Nachit
Ton van Amerongen (Fortune Coffee) en Said Nachit Fortune Coffee

Autobedrijf Dorestad regiowinnaar ‘Koffiecorner van het jaar’

2 mei 2019 om 21:24 Nieuws Deel je nieuws

Zakelijk koffieleverancier Fortune Coffee organiseert voor het tweede jaar op rij de verkiezing ‘Koffiecorner van het jaar’. De koffiecorner is een centrale plek in de organisatie en daarmee vaak een belangrijk visitekaartje. Bezoekers worden ontvangen, gasten of collega’s ontmoeten elkaar en er ontstaan nieuwe ideeën. Uit de vele inzendingen met foto’s van koffiecorners uit het hele land zijn 23 bedrijven genomineerd als regiowinnaar. In Wijk bij Duurstede sleept Autobedrijf Dorestad de regiotitel in de wacht. Zij gaan nu door naar de landelijke verkiezing.

Bij Autobedrijf Dorestad zijn ze verheugd met de regiowinst. Said Nachit zegt: “Wij vinden koffie erg belangrijk voor onze klanten. Onze koffiehoek in de ontvangstruimte is het moment waar onze klanten samenkomen. Die ontmoeting vinden we erg belangrijk, mensen komen er graag voor een lekkere cappuccino en een praatje.” 

Koffie met aandacht 
In de huidige tijd van online werken en minder ontmoetingen vindt de koffiespecialist het belangrijk dat de koffiemomenten die er zijn, zo comfortabel mogelijk zijn. Door regelmatige klantbezoeken, advies over de juiste automaat en een reis langs verschillende soorten koffie laat Fortune Coffee zien dat het anders kan. Koffieondernemer Ton van Amerongen van Fortune Coffee uit Cothen over de verkiezing: ‘’Ik kom al ruim negen jaar bij dit autobedrijf. De koffiehoek is een centrale plek in het bedrijf en wij vinden het belangrijk dat er zorg wordt besteed aan deze ontmoetingsplek. Met deze verkiezing zetten we onze klant in het zonnetje.”

Vakprijs en goed doel
De vakjury selecteert drie winnaars die de titel ‘Koffiecorner van het jaar 2019’ mogen dragen. Deze jury bestaat uit de winnaar van 2018, Aart Jan Post van ‘Thuis in Bouwen’, Corné van Waay van Van Waaij Interieurs en Ton van der Tang, directeur van Fortune Coffee. Tevens mogen de winnaars dit jaar een cheque overhandigen aan een regionaal goed doel naar keuze. Eind mei vindt de feestelijke uitreiking plaats van de titel ‘Koffiecorner van het jaar’ voor de mooiste koffiecorners van Nederland.

Stemmen publieksprijs
Daarnaast is de stemronde gestart voor de publieksprijs. Tot 7 mei kan iedereen stemmen op de mooiste koffiecorner via https://www.fortune.nl/koffiecorner/. Onder de stemmers worden Tony’s Chocolonely repen verloot.

advertentie
advertentie