SVL  –  LRC   0 – 7

18 april 2018 om 18:50 Sport/sport Deel je nieuws

Dinsdag 17 april 2018

Het restant van de op 24 februari onderbroken wedstrijd werd dinsdagavond 17 april uitgespeeld. De stand die toen op het scorebord stond was 0-3 en de opdracht was duidelijk, in veertig minuten 4 keer scoren en we zouden boven Jan zijn. Het liep net even anders want LRC liet onomstotelijk zien wie hier de betere ploeg was. Zij scoorden in de 50e, 71e, 78e en 88e minuut naar een 0-7 eindstand terwijl SVL geen vuist kon maken en het net van de tegenstander (weer) niet kon vinden.

Het is zo langzamerhand een terugkerend gegeven: een hardwerkende ploeg waarin niemand bij machte blijkt te zijn af te ronden. Ook in deze wedstrijd waren de Langbroekers er drie, vier keer dichtbij.  Hadden we na afgelopen zaterdag de onderste plaats verlaten, nu staan we daar weer, vaster dan daarvoor. Toch hoeven we niet te wanhopen. SVL moet nog vijf wedstrijden waarvan er. gezien de stand op de ranglijst, zeker drie gewonnen zouden kunnen worden. In dat geval is degradatie uitgesloten.

Aanstaande zaterdag naar Utrecht waar DHSC de opponent is. Aanvang 14.00 uur.