GRC-14 1 – SVL 1

15 april 2018 om 10:38 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 14 april 2018.

SVL speelde uit tegen GRC in Giessen het werd een zeer verdiende 1-1 in deze wedstrijd had veel meer ingezeten, in de tweede helft moest GRC het doel dicht houden met kunst en vliegwerk. Onder de leiding van Jos Cremers en Matie van Leeuwen die voor de ploeg stonden wegens de geschorste trainer van Loen en de assistent trainer Kosterman die weg moest voor zijn werk. We konden wel stellen dat SVL zeer goed speelde en GRC in de tweede helft niets had in te brengen en moesten bij zijn toen de scheidsrechter afblies.

De wedstrijd was nog geen twee minuten oud toen Alex van Eem de bal maar voor intikken had maar hij schoot over. De 14e minuut kreeg Roben Schenk geel voor een overtreding van de goed leidende scheidsrechter. In de 20e minuut was het GRC die uit een goede aanval die werd afgerond met een hard schot en Geert Willem Merkens het nakijken gaf en leidde GRC met 1-0. De 25e minuut zette Willem Baaij de bal voor waarop Alex van Eem over schoot. De 30e minuut was Willem Baaij die van afstand op doel schoot maar de keeper van GRC kon de bal net te corner tikken. De 32e minuut was het Wouter van Hoof die van de scheidsrechter geel kreeg voor een overtreding. Selcuk Albayrak kwam in de 43e minuut alleen op de keeper af van GRC maar schoot de bal in de handen van de keeper. Met de stand 1-0 voor GRC werd er gerust, na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. De 53e minuut kwam SVL op gelijke hoogte uit een voorzet van Selcuk Albayrak schoot van afstand Wouter van Hoof hard in en was het verdiend 1-1. Er werd bij tijden hard gespeeld en zo kreeg Rik van Leeuwen in de 64e een gele kaart. In de 69e minuut schiet Alex van Eem uit een vrije trap over. In deze wedstrijd ging de vierde gele kaart naar Selcuk Albayrak die hands maakte in de 75e minuut. In de 77e minuut werd Alex van Eem gewisseld voor Martijn Verkerk. In het laatste kwartier kwamen diverse kansen maar de bal wilde maar niet in het net van GRC vallen. In de 85e minuut werd Willem Baaij vervangen door Mitchel de Vaal. Met deze stand van was het zeker wel duidelijk dat SVL meer had moeten kregen als de 1-1.

Opstelling SVL: Geert Willem Merkens, Roben Schenk, Rik van Leeuwen, Rob van Eem, Bartin Hofman, Wouter van Hoof, Walter Cremers, Robin Janssen, Alex van Eem(Martijn Verkerk), Selcuk Albayrak en Willem Baaij(Mitchel de Vaal).

Dinsdag avond d.d. 17-04-2018 wordt de gestaakte wedstrijd thuis tegen LRC uit gespeeld aanvang 19.30 uur.

Komende zaterdag speelt SVL uit tegen DHSC in Utrecht aanvang 14.00 uur.