Sponsor- hike Scouting

30 maart 2018 om 18:24 Sport/sport Deel je nieuws

De afgelopen jaren zijn de Sealions behoorlijk gegroeid in aantal leden. Zo ook de dolfijnengroep! Maar het aantal leden staat niet in verhouding naar het aantal kano’s. De afgelopen jaren heeft de leiding van de scouting zich flink ingezet om meer nieuwe kano’s te krijgen. En met succes….de vloot is van vier groene Canadezen kano’s gegroeid naar zes Canadezen kano’s! Maar jammer genoeg zijn ook zes kano’s nog te weinig voor het aantal leden. In elke Canadees is plek voor drie personen. Er is dus plek voor 18 scouts aan boord van de groene kano’s. Dit terwijl er momenteel 19 leden zijn en dit mag door groeien tot 21! Dat gaat dus niet passen….

Canadezen kano’s zijn goede maar dure kano’s. Verschillende acties zijn er al ondernomen om geld in te zamelen om er een zevende kano bij te kunnen kopen. Eén van die ideeën is om een sponsor-hike te organiseren! Een hike is een wandeltocht die ergens tussen een speurtocht en een quest in ligt. De sponsor-hike zal op 7 april worden gelopen door de kinderen van de Dolfijnengroep. De kinderen kunnen zich laten sponsoren voor elke goed gelopen kilometer in de hike. Omdat ze ook nog moeten puzzelen is dit nog best een uitdaging. Als de kinderen helemaal goed lopen zal de hike tussen de vijf en zeven kilometer lang zijn.

Het zou zo maar kunnen dat er een ‘dolfijnenscout’ bij u aan belt en vraagt of u hem/haar wil sponsoren? Op het formulier zijn verschillende vakjes gemaakt. In het eerste vakje kan de naam van de sponsor genoteerd worden. In het vakje ernaast kan de sponsor aanvinken hoe hij wil sponsoren, per goed gelopen kilometer of een vast bedrag. Daarnaast kan hij het bedrag invullen wat hij sponsort. In de laatste kolom kan worden aangegeven of er gelijk betaald is of niet. Bij een bedrag per goed gelopen kilometer kan dit achteraf pas gedaan worden.

Op uiterlijk 21 april zal het opgehaalde geld verzameld worden bij het scoutinggebouw en zal er hard op zoek gegaan worden naar een nieuwe kano, zodat de scouts op 12 mei al direct gebruik kunnen maken van de nieuwe kano bij de eerste vaaropkomst! Komen er geen dolfijnenscouts bij u aan de deur maar wilt u wél de scouts sponsoren dat kan óók.  Stuur dan een mailtje naar info@sealions.nl , alle kleine beetjes helpen! 

advertentie
advertentie