Montfoort 1 – SVL 1

18 maart 2018 om 14:27 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 17 maart 2018.

SVL speelde afgelopen zaterdag uit tegen Montfoort en verloor met 2-1. Het lijk wel of SVL niet mag winnen of gelijk spelen, behoudens het laatste kwartier van de eerste helft was SVL verder de betere ploeg maar het kan helaas gezien het overwicht niet winnend afsluiten. De laatste acht wedstrijden zal er resultaat geboekt moeten worden om niet te degraderen uit de eerste klasse C. De inzet is er voldoende aanwezig en nieuw de resultaten er is zeker nog hoop zoals er nieuw wordt gespeel moet het kunnen lukken. SVL begon de wedstrijd zonder de geschorste Rob van Eem en de op vakantie zijnde Bastin Hofman.

De wedstrijd begon met veel wind en het was zeer koud ook voor het aanwezige publiek uit Langbroek, deze hadden  daar veel last van maar ze bleven SVL steunen. De eerste 30 minuten was het SVL die probeerde Montfoort onder druk te zetten maar er kwamen wel enkele kansen maar geen doelpunten. Daarna begon Montfoort wat greep te krijgen op de wedstrijd wat in de 36e minuut leidde tot een doelpunt uit een goede aanval en leidde Montfoort met 1-0. Net voor de rust werd het zelf 2-0 tegen de verhouding in, in een wirwar van spelers ging de bal onder Geert Willem Merkens het doel in. Dus de rust ging in met een 2-0 achterstand na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. Vanaf de aftrap zette SVL een goede aanval op die werd afgerond door Selcuk Albayrak die beheerst er 2-1 van maakte en de wedstrijd was weer open. In de 60e minuut plaatste Selcuk Albayrak de bal voor en kopte Willem Baaij in maar het doelpunt werd afgekeurd door scheidsrechter wegens buitenspel wat niet zo was. Bij deze kopbal werd Willem Baaij geblesseerd en moest het veld verlaten met een gekneusde neus en laten we niet hopen deze is gebroken, Martijn Verkerk kwam voor hem het veld in. In de 79e minuut kwam de lang geblesseerde Wouter van Hoof het veld in voor Anis El Makrini. Wat SVL ook probeerde Montfoort hield stand en zo verloor SVL onverdiend met 2-1 van Montfoort.

Opstelling SVL:Geert Willem Merkens,Danny Kuijer, Rik van Leeuwen, Anis El Makrini (Wouter van Hoof),Walter Cremers, Alex van Eem, Robin Janssen, Mitchel de Vaal, Willem Baaij(Martijn Verkerk), Selcuk Albayrak en Kevin van Leeuwen.

Aankomende zaterdag speelt SVL thuis tegen De Merino’s uit Veenendaal om 14.30 uur