SVL – LRC  (0 – 3 gestaakt)

27 februari 2018 om 19:02 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 24 februari 2018

Een wedstrijd die helaas maar tweeënvijftig minuten duurde. SVL had zo naar de hervatting van de competitie uitgekeken. Met John van Loen als nieuwe trainer die in korte tijd veel van zijn energie in de groep had weten over te brengen.

De eerste helft liep al zo anders dan men gehoopt had. Al na twaalf minuten keek SVL tegen een achterstand aan. Maar toen leek het er even op dat onze mannen wakker geschud waren want er volgen zowaar een paar snelle en prima aanvallen. Helaas kwam daar geen doelpunt uit, dat viel wel aan de andere kant in de 29e minuut en daar kleefden wel enige slordigheden aan van SVL-kant. En ook bij het vallen van doelpunt nummer drie, tien minuten daarna, kon men de hand in eigen boezem steken; het werd de tegenstander namelijk wel erg gemakkelijk gemaakt om er 0-3 van te maken. Dat was dan ook de trieste stand waarmee gerust ging worden.

De tweede helft duurde precies zeven minuten toen Danny Kuijer een gele kaart kreeg voor een overtreding. Wat er toen gebeurde bleef voor ons toeschouwers een raadsel. Er was voor de dug-out van SVL plotseling een opstootje dat zodanig uit de hand bleek te lopen dat de scheidsrechter, de heer Vink, de wedstrijd staakte.

Wat of wie de schuldige was weten we niet. Alleen dat er een teammanager van LRC een rode kaart gepresenteerd kreeg.

Wat de gevolgen van dit alles zijn, zullen we moeten afwachten.