WNC 1 – SVL 1

17 februari 2019 om 10:30 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 16 februari 2018.

Afgelopen zaterdag speelde SVL uit tegen WNC in Waardenburg en verloor teleurstellend met 2-0. WNC had aan SVL geen kind en kwamen er geheel niet aan te pas. Het liep bij SVL niet al waren ze op volle sterkte passes klopte geheel niet. Alleen Geert Willem Merkens redde SVL van een grotere nederlaag, er waren zeker drie mogelijk heden waarop WNC op een grotere overwinning had kunnen staan maar Geert Willem Merkens belette dat.

Al in de vierde minuut was het Geert Willem Merkens die WNC van een 1-0 voorsprong af hield. In de 28e minuut keerde Geert Willem Merkens een hard ingeschoten bal. De 38e minuut haalde Bastin Hofman een speler van WNC binnen de lijnen onderuit dat betekende penalty en die werd hard ingeschoten en was het 1-0 voor WNC. Met deze stand werd er gerust na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. In de 65e minuut werd Bastin Hofman gewisseld en kwam Koen van Dijk het veld in. En toch waren er in de 66 en 68e minuut twee mogelijk heden voor SVL om gelijk te komen, maar deze mogelijk heden werden niet benut. De 73e minuut werd Alex van Eem gewisseld en kwam Rik van Leeuwen het veld in. Maar wat SVL ook probeerde het lukte niet het werd in de 89e minuut zelf 2-0 voor WNC. Aankomende zaterdag speelt SVL thuis tegen GRC-14 om 14.30 uur.

Opstelling SVL: Geert Willem Merkens, Bart Bruijne, Kevin van Leeuwen, Bastin Hofman (Koen van Dijk), Roben Schenk, Walter Cremers, Ali Alkan, Mitchel de Vaal, Alex van Eem (Rik van Leeuwen), Willem Baaij en Selcuk Albayrak.