Oeanje Wit 1 - SVL 1

16 december 2018 om 11:58 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 15-12-2018.

SVL speelde afgelopen zaterdag uit tegen Oranje Wit in Dordrecht en speelde verdienstelijk gelijk 1-1. De beide ploegen waren goed opgewassen tegen elkaar het golfde heen en weer met als uit blinker Geert Willem Merkens die Oranje Wit maar eenmaal de kans gaf om te scoren. In de eerste helft scoorde SVL 1-0 en na de rust werden er veel kansen over en weer gemist, maar Oranje Wit kwam wel op 1-1. Bij SVL ontbrak Ali Alkan de om Familie omstandig heden naar Marokko was voor een begrafenis. Ook ontbrak Willem Baaij die nog herstellende was van griep maar wel inzet baar was.

De wedstrijd was nog geen vier minuten oud toen Wouter van Hoofd de bal voor gaf aan Selcuk Albayrak die de bal voor het intikken had maar helaas naast schoot. Maar in de 19e minuut maakte Selcuk Albayrak op aangeven van Danny Kuijer tikte hij de bal achter de keeper van Oranje Wit en en dat was 1-0 voor SVL. De 21e minuut werd de geblesseerde Bastin Hofman gewisseld en kwam Erik van Eckeveld het veld in en speelde een zeer goede in vals beurt. In de 31e minuut was het Koen van Dijk die de 2-0 op zijn schoen had maar hij wipte de bal over de keeper maar ook over de lat. In de 41e minuut kreeg Bart Bruijne wegens commentaar van de scheidsrechter geel. De rust ging in met een 1-0 voorsprong voor SVL na de rust kwam SVL ongewijzigd het weer in. In de 66e minuut kwam Oranje Wit gelijke hoogte 1-1 via een kopbal werd Geert Willem Merkens gepasseerd maar hij werd gehinderd binnen de vijf meter maar de scheidsrechter wees naar het midden. Inde 72e minuut kwam Willem Baaij het veld in voor de geblesseerde Danny Kuijer. De 75e minuut was het weer Selcuk Albayrak die uit aangeven van Willem Baaij SVL op 2-1 voorsprong t had kunnen brengen maar hij miste. Het was in de 77e minuut dat Selcuk Albayrak door braak en alleen op de keeper van Oranje Wit af kwam maar zijn schot ging maar net naast. In de 87e minuut was het Mitchel de Vaal die uit een voorzet maar net over kopte. Net voor het einde van de wedstrijd kreeg Koen van Dijk geel wegens commentaar op de leiding. De competitie start na de winter stop op 19 januari 2019 thuis tegen Heerjansdam om 14.30 uur.

Optelling SVL; Geert Willem Merkens, Roben Schenk, Kevin van Leeuwen, Bastin Hofman (Erik van Eckeveld), Bart Bruijne, Wouter van Hoof, Walter Cremers, Mitchel de Vaal, Danny Kuijer (Willem Baaij), Selcuk Albayrak en Koen van Dijk

.Aankomen Zaterdag speelt SVL voor de Beker om 14.00 uur in Zandvoort.