GJS 1 - SVL 1

21 oktober 2018 om 12:55 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 20 oktober 2018.

SVL speelde uit tegen GJS in Gorinchem en won na een niet al te beste wedstrijd met 3-2. In deze wedstrijd liepen zes spelers van SVL tegen een gele kaart zelf een rode kaart werd er uitgedeeld. De twee doelpunten van GJS waren rommel doelpunten waar SVL-ers niet op het juiste moment reageren om de bal weg te werken. Bij de bases opstelling ontbraken Willem Baaij, Bart Bruijne en de nog steeds de geblesseerde Wouter van Hoof en Alex van Eem. Maar met veel inzet zijn de drie punten toch mee genomen naar Langbroek.

In de 9e minuut was het GJS die doelpunt maakte maar deze werd afgekeurd voor buiten spel. Maar in de 12e minuut was het Ali Alkan die uit een voorzet van Danny Kuijer maar net naast tikte. SVL kwam in de 30e minuut aan de leiding een doorbraak van Selcuk Albayrak die alleen op de keeper af ging en de bal over de keeper in het doel schoot. De 35e minuut kreeg Koen van Dijk na een overtreding geel. GJS kwam in de 40e minuut op gelijke hoogte door niet goed weg werken van de verdediging kon GJS speler de bal achter de goed keepende Geert Willem Merkens in het doel tikken. Maar net voor de rust kwam er een vrije trap voor SVL recht voor het doel van GJS en Ali Alkan krolde de bal in de bovenhoek en zo ging de rust in met een 2-1 voorsprong. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. Nog geen minuut later stond het weer gelijk door een rommel doelpunt werd het 2-2. In de 56e minuut werd de geblesseerde Koen van Dijk gewisseld en kwam Willem Baaij het veld in. De 67 en 68e minuut kreeg Mitchel de Vaal en Danny Kuijer geel. In de 72e minuut werd de geblesseerde Kevin  van Leeuwen gewisseld en kwam Bart Bruijne het veld in. De 83e minuut besliste Danny Kuijer de wedstrijd bij een doorloop bal passeerde hij de keeper van GJS beheerst en leidde SVL met 3-2. De 86e minuut kreeg Rik van Leeuwen bij een overtreding geel. Maar in de 89e minuut werd Selcuk Albayrak met rood van het veld gestuurd na het onderuit halen van een speler van GJS. Eindelijk floot de scheidsrechter af en ging SVL toch verdiend met de volle wist naar Langbroek.

Aankomende dinsdag avond speelt SVL thuis voor beker tegen Edo aanvang 20.00 uur.

Aankomen de zaterdag d.d. 27-10-2018 speelt SVL thuis tegen Nieuw Lekkerland aanvang 14.30 uur.