Bestuur VNMW-IVN Wijk bij Duurstede
Bestuur VNMW-IVN Wijk bij Duurstede Natuurlijk heel leuk

Mensen maken Wijk bij Duurstede groener!

3 oktober 2021 om 10:57 Lokaal Deel je nieuws

“De grootste voldoening zit in het gezamenlijk met gelijkgestemden iets moois voor elkaar krijgen, waar je vervolgens iedere dag van kunt genieten omdat het allemaal in je eigen gemeente is. Je voelt dat je als bestuurslid en als vereniging echt werkt aan belangrijke doelen in je eigen woonomgeving. Daarbij komen je ook nog eens in contact met leuke en interessante mensen die je anders waarschijnlijk nooit zou hebben ontmoet.”

Niek, Henny, Anke en Aukje vormen het bestuur van Vereniging Natuur en Milieu/IVN en vertellen je graag meer over hun boeiende vrijwilligerswerk waarmee ze stapsgewijs de leefomgeving in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek steeds groener maken.

Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk van Niek, Henny, Anke en Aukje? Lees het hele interview op www.groendoetgoedinwijk.nl en doe mee met de vrijwilligersproeverij op zaterdag 9 oktober bij vier groene organisaties in Wijk bij Duurstede.

We starten om 10.30 uur bij VNMW-IVN in de Heemtuin aan de Hoge Hoffweg en gaan daarna op de fiets of lopend naar Kinderboerderij De Vliert, daarna naar De Wijkse Moestuin en eindigen rond 15.30 uur bij het Wijkse Voedselbos van Natuurlijk heel leuk. Graag vooraf aanmelden via de website www.groendoetgoedinwijk.nl.

Voor informatie over de vrijwilligersproeverij kunnen geïnteresseerden terecht op de website, maar mailen kan natuurlijk ook naar info@natuurlijkheelleuk.nl 

advertentie
advertentie