Nieuwjaarsconcert Utrechts Operakoor 2016
Nieuwjaarsconcert Utrechts Operakoor 2016 Belletibbe

Utrechts Operakoor heeft plaats voor zangers en zangeressen. We zijn we weer begonnen! Zingt u met ons mee?

19 september 2021 om 15:35 Lokaal Deel je nieuws

Het Utrechts Operakoor (UOK) is een groot koor van 55 amateurzangers en 25 projectleden. We leggen ons toe op het uitvoeren van grote en kleine concertante opera- en belcantoconcerten. Het koor, opgericht in 1979, is één van de grootste koren van Utrecht en vierde in 2019 haar 40-jarig jubileum. Plezier in het samen zingen van mooie operanummers staat bij ons voorop. De artistieke leiding is sinds 2013 in handen van dirigent Ardjoena Soerjadi.

Heeft u altijd al willen zingen of wilt u ook wel eens met ons op het podium staan met een mooi operaconcert. Sluit dan bij ons aan. Voor maart 2022 staat de opera Giovanna d`Arco van Giuseppe Verdi in TivoliVredenburg op het programma.

Op woensdagavond 1 september is het nieuwe koorseizoen weer van start gegaan. U kunt meedoen als vast koorlid of als projectlid deelnemen aan een bepaalde uitvoering. Alle stemsoorten, m.n. mannenstemmen zijn welkom. Het kunnen lezen van notenschrift is geen vereiste.

Interesse? Kom kijken of zing mee op een repetitie-avond. Voor meer informatie kijk op: www.utrechtsoperakoor.nl of mail naar info@utrechtsoperakoor.nl of bel met Ruud Bos (voorzitter): 06-53796135

advertentie
advertentie