Prijzenpakket voor de Lions Eendjesrace 2021 blijft maar toenemen,

23 augustus 2021 om 11:32 Lokaal Deel je nieuws

Voor de Lions Eendjesrace 2021 hebben we een aantrekkelijk prijzenpakket wat maar blijft toenemen. Bedrijven melden zich spontaan aan om het Lions Levefanum initiatief te ondersteunen. Goede reden om naast de ondersteuning van goede doelen, ouderendiner en verenigingen in Wijk bij Duurstede, eendjesrace loten aan te schaffen.

Inmiddels hebben we iets van 50 prijzen met als hoofdprijzen een fiets geschonken door Fietsdomein, 1/2 jaar abonnement Daily fit, ½ dag eend rijden met 4 personen van Duck City, waarde/cadeaubon van 100 euro van DA Mooi en van Eck en Rigters en nog vele prijzen van bedrijven en horeca in de gemeente Wijk bij Duurstede. Het totale prijzenpakket is te bekijken op de site www.levefanum.lions.nl/eendjesrace.

Op deze site kunt u ook digitaal loten kopen en afrekenen. De loten kosten 2,50 Euro per stuk en bij 5 loten en meer 2 Euro per stuk. U kunt aangeven bij bron welke vereniging u wilt ondersteunen, die ontvangen per verkocht lot 1 euro voor de eigen vereniging activiteiten.

De eendjesrace zal plaats vinden op 25 september 2021 op de Kromme Rijn, bij de brug bij het Walplantsoen, het startschot wordt om 14,00 uur gegeven door burgemeester Iris Meerts. De eendjes zijn voorzien van nummers die aansluiten op de nummers op de loten. Het eerst aankomende eendjes wint de hoofdprijs en de volgende 49 eendjes winnen een prijs. De uitslag wordt kort na de race op bovengenoemde site aangegeven.

advertentie
advertentie