Ooievaarsnest Lunenburg
Ooievaarsnest Lunenburg Mirjam Gelinck

Geen open tuin weekend Kasteel Lunenburg

7 juni 2021 om 15:10 Lokaal Deel je nieuws

Geen open tuin op Kasteel Lunenburg komend weekend

Al vele jaren heeft Kasteel Lunenburg medio juni een open tuin weekend en eigenlijk zou het weekend van 12 en 13 juni 2021 de tuin te bezichtigen zijn. Er is echter vroeg in het voorjaar al besloten om het open tuin weekend niet door te laten gaan. De hoveniers hebben veel extra werk aan de voorbereidingen en beginnen daar dan ook al vroeg in het voorjaar mee. Op dat moment was de Corona situatie nog te onzeker om erop te kunnen gokken dat het wel door zou kunnen gaan. Bijzonder jammer natuurlijk want het is elk jaar een zeer gezellig weekend.

Het open tuin weekend wordt jaarlijks georganiseerd om geld in te zamelen voor een goed doel. Omdat er dit jaar geen opbrengst van het open tuin weekend is, hebben de eigenaren van Kasteel Lunenburg een schenking gedaan aan de Voedselbank Kromme Rijn en aan de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug.

De hoveniers grijpen de gelegenheid aan om het natuurgebied van grondig onderhoud te voorzien en op diverse punten aan te passen. Zet alvast maar in uw agenda dat u de prachtige tuin van Kasteel Lunenburg en het hernieuwde natuurgebied op 11 en 12 juni 2022 kunt komen bezichtigen. Graag verwelkomen we u volgend jaar weer!

advertentie
advertentie