De Bosboemel
De Bosboemel Utrechts Landschap

Bedankt voor uw stem op de Amerongse Bosboemel!

26 november 2020 om 14:59 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Onlangs werd aan u, de lezers van deze krant, gevraagd om te stemmen op het project Bosboemel Amerongse Bos. Zoals u weet een mooi initiatief van het vrijwilligersteam Amerongse Bos, samen met Utrechts Landschap. Het doel van dit project is om ook onze ouderen en zij die wat slechter ter been zijn, de mogelijkheid te bieden om te genieten van de prachtige natuur in de Amerongse Bossen. Voor velen van hen zal het immers inmiddels lang geleden zijn, dat dit mogelijk was.

En er is goed nieuws, want het ANWB fonds heeft bekend gemaakt dat het project, mede dankzij uw stem, is doorgedrongen tot de laatste 3 kanshebbers op de mooie geldprijs van 10.000 euro, waarmee de bosboemel aangeschaft kunnen worden.

Hiermee is echter pas de eerste hindernis genomen, want uit deze laatste 3 kanshebbers zal het ANWB fonds op 15 december bekend maken welke van de 3 projecten uiteindelijk de prijs in ontvangst zal kunnen nemen.

Voor het Amerongse vrijwilligersteam worden het dus spannende dagen. Hopelijk komt er voor hen en de toekomstige passagiers van de Bosboemel op 15 december groot nieuws en kunnen ze, als de coronaperikelen voorbij zijn, van start met hun nieuwe Bosboemel.

advertentie
advertentie