Het maken van een film door Jongeren
Het maken van een film door Jongeren openbaar

Wijks Atelier: Maak je eigen film en Beeld, Kleur en Letters Voor jongeren van 13-17 jaar

8 oktober 2020 om 17:05 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Verveel je je in deze coronatijd? Het Wijks Atelier biedt in de herfstvakantie een boeiende activiteit voor jongeren van 13-17 jaar:

Maak je eigen film
Lijkt het je leuk om op twee middagen in de vakantie samen in een groepje een film te maken? Dat is precies wat je gaat doen in deze workshop! Je krijgt inzicht in het maakproces van een film. Je gaat samen met je crew een script schrijven, filmen en monteren. Je leert de tips en tricks die nodig zijn voor het maken van een film. Kort maar krachtig loop je door het hele proces heen. We eindigen met een vertoning van de films, die gemaakt zijn. Neem je eigen mobiel of iPad mee. Laptops zijn aanwezig.
Dinsdag 21 oktober en woensdag 21 oktober van 13.00-17.00 uur
De docent is Nicola Hepp.
De activiteit wordt gesubsidieerd door het cultuurfonds
Er is meer voor 13-17 jaar.
Marije Koopmans organiseert Beeld, Kleur en Letters, een cursus creatieve ontwikkeling. Het is een nieuwe cursus van 10 lessen voor jongeren van 13-17 jaar! Je gaat op ontdekkingsreis en leert de dingen op meer dan één manier te bekijken. Je gebruikt verschillende werkvormen. De inspiratie komt uit sociale media en muziek of van de straat. Deze cursus start donderdag 18:30 - 20:15 uur 29-10-2020 t/m 30-06-2021 als er voldoende inschrijvingen zijn. Dus meld je aan! Informatie en inschrijving www.wijksatelier.n

advertentie
advertentie