Sander in gesprek met een klant, Wijk bij Duurstede
Sander in gesprek met een klant, Wijk bij Duurstede Anneke Troost - Stijl*Fotografie

Lokaal reclame maken voor uw merk, product of dienst?

9 september 2020 om 17:39 lokaal Deel je nieuws

Sander Breddels uit Wijk bij Duurstede werkt al ruim 20 jaar in de grafische sector. Hij heeft na zijn opleiding aan het Grafisch Lyceum te Utrecht direct een eigen onderneming ‘Volition’ genaamd, gestart in Leerdam. Na 8 succesvolle jaren als grafisch vormgever en webdesigner was daar een fusie en ontstond er een full-service communicatiebureau ‘Spirion’ genaamd, met een team van 4 medewerkers. Ondank de potentie en de groei verliepen de dingen vanwege de crisis destijds helaas anders dan gepland.

Enkele jaren later is hij nog altijd een creatief ondernemer gebleken en is hij vanuit Wijk bij Duurstede 3,5 jaar geleden ’Vorm Centraal’ gestart. Hij geeft op een persoonlijke, creatieve en hedendaagse wijze vorm aan uw communicatie. In alle uitdagingen en veranderingen die hierbij continu spelen weet Sander ondernemers telkens doelgericht te ondersteunen en te inspireren.

Dat Sander ondernemend is, dat blijkt wel uit het feit dat hij risico’s durf te nemen en vooruit kijkt. Tijdens de lockdown en de rest van de zomer 2020 is hard gewerkt aan en geïnvesteerd in een eigen webshop. Per 1 september besteld u zelf, voordelig & snel meer dan 250 promotionele printmedia producten via www.printcentraal.nl. Een prachtige webshop, die toegankelijk aanvoelt.

Deze combinatie lijkt een slimme zet. Met Vorm Centraal ondersteund Sander u in al uw visuele behoefte los van welke producent u kiest. Met Print Centraal biedt hij vaste, maar ook nieuwe relaties een inspirerende webshop vol premium producten, waarmee hij de strijd met grotere producenten aangaat. Ook voor lokale ondernemers, ideaal voor al hun printmedia (merk)communicatie en maatwerk wensen op het gebied van reclame.

Sander heeft een prettige, persoonlijke manier van werken en dat ziet u terug in zijn webshop. Print Centraal biedt een groot assortiment bedrukte vlaggen, spandoeken en overige reclameproducten om uw bedrijf, merk, dienst en/of product te promoten. Upload zelf uw bestanden om snel te bestellen. Op aanvraag verzorgt Sander uiteraard ook de Grafische Vormgeving voor uw gekozen reclame-uiting. Zo regelt u alles gewoon centraal op één website.

advertentie
advertentie