Sander Breddels in gesprek over opvallen met Printmedia (Foto: Stijl Fotografie)
Sander Breddels in gesprek over opvallen met Printmedia (Foto: Stijl Fotografie) Stijl Fotografie

Vorm Centraal bestaat 5 jaar

6 januari 2022 om 11:06 Overig Deel je nieuws

Vorm Centraal uit Wijk bij Duurstede bestaat dit jaar 5 jaar. Op 24 februari 2017 zette Sander Breddels (40) opnieuw de stap, naar ondernemerschap. Als freelance grafisch vormgever werkt hij voor zowel het MKB als voor grote merken en geeft hij vol enthousiasme alweer 5 jaar vorm en invulling aan ieders visuele communicatie.

Dit doet hij op unieke wijze. Namelijk snel, professioneel en indien gewenst gewoon bij u op locatie middels zijn mobiele werkplek. Zonder ingewikkelde contracten, gewoon flexibel inzetbaar en geheel naar ieders behoefte. Inmiddels is Vorm Centraal een succesvolle lokale onderneming gebleken.

Vorm Centraal is echter niet de eerste onderneming van Sander. Hij startte in 2001 na zijn opleiding Grafische Vormgeving aan het GLU direct met ‘Volition’ in Leerdam. Een webdesign buro, waarin de brug werd geslagen tussen de visuele consistentie in print en web. Na succesvolle jaren, was daar een fusie met Spirion. Een full service communicatiebureau met in totaal 4 medewerkers in Putten. Ook dit waren vruchtbare, creatieve jaren.

Inmiddels werkt Sander met Vorm Centraal vanuit Wijk bij Duurstede. Hij staat voor goed en creatief design en geen uitdaging is hem te groot. Van een logo tot een complete beursstand of kantoorinrichting. Hoever u uw identiteit maar wenst door te trekken. Opvallen en consistentie in uw visuele communicatie, dat is belangrijk. Naast grafische vormgeving ontzorgt hij ook in productie van bijvoorbeeld printwerk en/of offset drukwerk en de huis-aan-huis verspreiding ervan. Soms lijken lokale ondernemers niet te weten hoe je voordelig een hele regio bereiken kunt met printmedia.

Sinds 2020 heeft Sander nog een onderneming opgericht, genaamd Print Centraal. Een printmedia webshop waar u voordelig & snel zelf uw printmedia kunt bestellen. Denk aan vlaggen, spandoeken, reclameborden of gewoon een wandkleed of naambordje voor thuis. Er zijn meer dan 250 artikelen beschikbaar! En alles bestelt u al vanaf een lage oplage. De moeite waard eens een kijkje te nemen op deze overzichtelijke webshop. Kortom; ondernemen zit hem in het bloed.

Wilt u uw communicatie eens onder de loep nemen? Of brainstormen over een idee en de visuele mogelijkheden en uitvoerbaarheid? U kunt Sander Breddels bereiken via:

Vorm Centraal (vormgeving)
T: 06 535 170 75
M: info@vormcentraal.nl
W: https://www.vormcentraal.nl

Print Centraal (printmedia)
T: 0343 59 22 83
M: info@printcentraal.nl
W: https://www.printcentraal.nl

advertentie
advertentie