Workshop autobiografisch schrijven: Hollen of Stilstaan

6 september 2021 om 15:54 Zakelijk Deel je nieuws

Nu de zomer echt voorbij is, komen we weer in ons normale ritme. Ben jij iemand die altijd maar doorgaat of sta je ook wel eens stil? Sta eens stil met pen en papier. Wanneer zat er beweging in jouw levensloop, of juist niet? Ontdek het tijdens de workshop Hollen of Stilstaan van Bureau voor levenslinguïstiek.  

Schrijvend in beweging
Soms zet het leven zelf je in beweging of brengt het je tot stiltand. In coronatijd heeft vrijwel iedereen zijn levensritme moeten aanpassen. Moest je pas op de plaats maken of ging je juist enorm in de versnelling? Wie of wat bepaalt jouw levensritme en wat brengt het als je holt of stilstaat? Dat gaan we in drie ochtenden schrijvend onderzoeken. De eerste bijeenkomst blikken we terug op de afgelopen anderhalf jaar. De keren erna beschrijven we momenten in het leven waarop je ‘stilstond’ of alles juist maar doorging.

Niet denken, maar doen!
Elke bijeenkomst starten we met een punt-lijn-schrijfmeditatie. Dat is een fijne manier om het denken van alledag even uit te schakelen en juist in het gevoel en ritme van het moment te komen. Vervolgens gaan we met korte schrijfopdrachten onderzoeken waar jij in jouw biografie in galop ging of juist pas op de plaats maakte. Al schrijvende ontdek je wat die momenten aan jouw levensverhaal hebben toegevoegd. De schrijfmeditatie kun je zelf na het volgen van de workshop heel goed thuis toepassen.

Praktisch
Wanneer: woensdagochtend 8, 22 en 29 oktober 2021 
Tijd: 9:30 uur tot 12:15 uur
Waar: Patriottenland 33 Houten
Kosten: € 125 inclusief koffie/thee, hand-outs 

N.B. De workshop wordt op 3 vrijdagochtenden ook in Doorn gegeven.

Meer informatie en aanmelding: 
Brenda van Dam, info@levenslinguistiek.nl
Kijk ook op www.levenslinguistiek.nl 

advertentie
advertentie