Zicht op de Kerk
Zicht op de Kerk openbaar

Wijks Atelier presenteert Wijk in Beeld: workshop Fotografie

30 juli 2021 om 09:42 Zakelijk Deel je nieuws

Ter ere van het 26jarig bestaan van het Wijks Atelier wordt er tijdens de Kunstmarkt op 3 oktober 2021 in de Open hof werk getoond van cursisten. De werken gaan over Wijk bij Duurstede.

Er is gekeken naar allerlei gebouwen en verschillende locaties. “Cursisten brengen hun eigen stad in beeld”.

Tijdens een aantal workshops en cursussen zijn mensen samen met de docent aan de gang gegaan. Als laatste onderdeel is er de workshop Fotografie op zondag 5 september van 15.00-17.30 uur. Rob Haak begeleidt cursisten bij het maken van interessante foto’s. De foto’s worden op grootformaat afgedrukt en geëxposeerd samen met schilderijen, keramiek en etsen. De etsen zijn door de kinderen van de kindercursus gemaakt op speciale etsplaten.

Tijdens de workshop Fotografie werken de cursisten met hun eigen fototoestel. De docent leert onder andere gebruik te maken van het licht en donker in de compositie. Weet je al wat af van fotografie of helemaal niets, cursisten kunnen op hun eigen niveau deelnemen.

In september start het Wijks Atelier met het nieuwe cursusprogramma. De organisatoren hopen de cursisten weer in groten getale welkom te heten nu er na corona weer gewerkt kan worden in het Atelier in het Feuniksgebouw.

Informatie is te vinden en inschrijven is mogelijk via www.wijksatelier.nl. Hier kunt u zich ook inschrijven voor de Nieuwsbrief.

advertentie
advertentie