Buitenschoolse Opvang bij Basisschool met de Bijbel in Langbroek

28 september 2020 om 09:32 lokaal Deel je nieuws

 

Welkom bij Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes!

Wij zijn er trots op dat we in samenwerking met de Basisschool met de Bijbel in Langbroek een nieuwe BSO locatie gaan starten op  25 oktober, na de herfstvakantie.

Wilt u uw kind ook de leukste middag na schooltijd laten beleven? Dat kan op onze BSO!

BijdeHandjes is een professionele organisatie die kleinschalige kinderopvang biedt vanuit christelijke waarden en normen en geven hier op verschillende manieren invulling aan. Wij hebben diverse varianten van kinderopvang voor kinderen in leeftijd van 0-13 jaar.

BijdeHandjes voelt als een tweede thuis! Waar jouw kind in een veilige en liefdevolle omgeving, met veel persoonlijke aandacht en liefde, alle ruimte krijgt om zichzelf te zijn. We doen meer dan alleen je kind opvangen na school. We stimuleren jouw kind om uitdagingen aan te gaan en zichzelf te ontwikkelen. Samen met onze pedagogisch medewerkers organiseren we gedurende het jaar allerlei activiteiten waarbij kinderen gestimuleerd worden om hun eigen talenten te ontdekken.

Een middag op de BSO, hoe ziet dat eruit?

Na schooltijd halen we de kinderen op van school en gaan naar de BSO. Daar gaan weer eerst gezellig wat eten en drinken. Jouw kind kan even bijkomen van de schooldag en kan dan ook zijn verhaal kwijt. Daarna kunnen de kinderen kiezen om actief deel te nemen aan verschillende activiteiten of tijd om te spelen, samen met vriendjes en vriendinnetjes of alleen. Er zijn natuurlijk kinderen die misschien liever nog even rustig aan hun huiswerk willen werken of willen relaxen of chillen. Ook daar is alle ruimte voor op de BSO.

Samen zorgen wij voor dé leukste tijd na schooltijd!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de BSO of wilt u uw kind inschrijven? Kijk dan snel op onze website www.bijdehandjes.info

advertentie
advertentie