JCI Drive-in-Bioscoop
JCI Drive-in-Bioscoop JCI Kromme Rijn

JCI Drive-in-Bioscoop

26 augustus 2020 om 10:51 Film Deel je nieuws

Laat je auto shinen op de Drive-in-Bioscoop van JCI Kromme Rijn. Heerlijk genieten van de met-3-oscars-bekroonde film GREEN BOOK met Viggo Mortensen (Lord of the Rings - Aragorn) met zijn tegenspeler Mahershala Ali (House of Cards - Remy Danton).
Gewaardeerd door IMDB met een 8,2/10.

"Een hartverwarmend, waargebeurd verhaal over de vriendschap tussen een uitsmijter en een concertpianist die tijdens een concert tour door Zuid-Amerika gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten voor de mooiste roadtrip van hun leven."

We geven je het oude en vertrouwde drive-in gevoel, waarbij je met je autoradio kan intunen op onze FM frequentie op Green Book. En als dat je nog niet genoeg is: Greenbook vertonen we op een scherm van 9 x 5 meter. Wees er snel bij want er zijn maar 75 plekken beschikbaar!

Alle informatie op een rijtje:
- Datum: Zaterdag 12 September
- Terrein open: vanaf 19.15 uur
- Aanvang film: circa 20.30 uur
- Locatie: EXPO HOUTEN, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten
- Prijs: € 25,- per auto (houd rekening met de RIVM richtlijnen die gelden)
- Verkoop kaarten: 
https://expohouten.nl/evenementen/jci-drive-in-bioscoop/
- Geluid van de film verloopt via de FM-radio.

Met uw parkeerplek steunt JCI Kromme Rijn het Hospice Kromme RijnStreek in Houten. Mocht u niet kunnen maar ons toch een warm hart toe willen dragen d.m.v. een donatie, dan wordt uw gift op rekeningnummer NL88 RABO 0379 8922 78 t.n.v. JCI Kromme Rijn erg op prijs gesteld!

advertentie
advertentie