Bloemschikken in De Wijkse Moestuin
Bloemschikken in De Wijkse Moestuin H. van Sprakelaar

Workshops Bloemschikken in De Wijkse Moestuin

21 juni 2020 om 21:42 Evenementen Deel je nieuws

 

De Wijkse Moestuin (www.dewijksemoestuin.nl)  heeft naast heerlijke verse groenten van het seizoen een keur aan mooie bloemen.

Dit seizoen zijn er drie Bloemschikworkshops. De workshops worden gehouden in De Wijkse Moestuin en verzorgd door meester bloembinder Merie Rijnberk.

Op 4 juli en 22 augustus beginnen we om 9.00 uur ( tot ca 12.00 uur).

Op 4 juli gaat Mérie met ons een handgeschikt boeketje maken en een arrangement op een platte schaal ( taartschaal of onderbord van ca. 40 cm doorsnede, zelf mee te brengen).

Op 22 augustus gaan we een boeket schikken op een vaas (  ca. 40 cm hoog en een hals van max. 20 cm, zelf mee te brengen) en een kruidenboeketje maken.

Op 31 oktober gaat Mérie ons lesgeven in  Symbolisch bloemschikken of zoals zij het zegt: "Werken met Symboliek"

De prijs per persoon per workshop is € 23,50 voor aandeelhouders, strippenkaarthouders en vrijwilligers van De Wijkse Moestuin en € 27,50 voor niet- aandeelhouders. Dit is inclusief bloemen, koffie/thee.

De workshop gaat door bij een minimum aantal aanmeldingen van 15. Het maximum aantal deelnemers per workshop is  20.

Je kunt je opgeven via  bvansprakelaar@planet.nl .Wil je aangeven voor welke datum/data je kiest en met hoeveel personen je komt. Je ontvangt dan van mij een factuur. Mocht de workshop onverhoopt niet doorgaan, dan krijg je uiteraard je geld weer terug.

Geef je snel op want VOL=VOL!

advertentie
advertentie