Lekker genieten tijdens SOKKAMP
Lekker genieten tijdens SOKKAMP Tim Lokhorst

SOKKAMP 2020

8 juni 2020 om 14:07 Evenementen Deel je nieuws

Beste Sokkers,

Helaas moeten wij jullie vertellen dat wij besloten hebben dat voor het eerst in 46 jaar het SOKKAMP dit jaar niet doorgaat.


Dit heeft meerdere redenen. Allereerst weten we momenteel nog steeds niet zeker of er dit jaar wel een kamp georganiseerd mag worden en als dat mag onder welke voorwaarden. Wij beginnen normaal gesproken al in maart met de eerste voorbereidingen, het wordt nu wel erg kort dag om een heel kamp te organiseren.


Daarnaast zijn wij van mening dat alle regels die er zullen zijn als we wel een kamp mogen organiseren, de essentie van ons kamp te niet zullen doen. Een week SOKKAMP staat voor de kinderen niet alleen in het teken van spelletjes doen met elkaar, en gek doen met de leiding, maar ook de algehele sfeer proeven die er hangt door de dynamiek die er is tussen de leiding onderling. Een kamp organiseren op 1,5 meter afstand zal zorgen dat ons kamp niet hetzelfde is als de afgelopen 46 jaar. En tot slot hebben wij bij onze vrijwilligers mensen, die omwille van hun beroep, grote groepen echt moeten vermijden.


Natuurlijk vinden wij dit ook erg jammer, en hopen wij dat verdere Corona uitbraken ons bespaard zullen blijven, zodat wij volgend jaar gewoon weer met jullie op kamp kunnen.
Wij zullen deze zomer zeker aan jullie denken.


Liefs de leiding.

advertentie
advertentie