Een van de spontane muzikanten die zijn steun en talent deelt met de bewoners.
Een van de spontane muzikanten die zijn steun en talent deelt met de bewoners. QuaRijn

Hartverwarmende acties voor bewoners en medewerkers

24 april 2020 om 14:49 Zorg Deel je nieuws

De afgelopen weken is er door velen van u aan onze bewoners en zorgmedewerkers gedacht. Zo ontvingen zij prachtige bloemen kaarten, handcrèmes, taarten en andere lekkernijen. Ook genieten onze bewoners van allerlei hartverwarmende optredens en stoepkrijttekeningen voor het gebouw. Daarvoor willen wij u hartelijk bedanken! Al deze initiatieven zijn van grote waarde in deze onzekere tijd en worden door iedereen enorm gewaardeerd.

Uw steun in goede banen leiden
Om alle acties zo goed mogelijk in banen te leiden en de veiligheid voor onze bewoners te waarborgen, willen wij u vragen om rekening te houden met onderstaande richtlijnen:

Wilt u iets organiseren? Bijvoorbeeld een muziekoptreden? Neem daarvoor contact op met onze leefpleziercoaches van QuaZin. Mail naar quazin@quarijn.nl. Zij helpen mee in de organisatie en denken graag met u mee.

Het Ewoud en Elisabeth Gasthuis is gesloten. U kunt natuurlijk van een afstand zwaaien, maar het terrein mag helaas niet worden betreden.

Wilt u iets afgeven voor bewoners en/of medewerkers? Neem dan contact op met de betreffende locatie om vooraf afspraken te maken.

Voor kaarten kunt u gebruik maken van de bestemde bakken die staan aan de voorzijde van het Ewoud en Elisabeth Gasthuis.

Wij danken u nogmaals namens onze bewoners voor alle positieve bijdragen en vragen u hier vooral mee door te gaan!

advertentie
advertentie