Lions Levefanum Eendjesrace loterij 2020 afgelast.

21 april 2020 om 15:52 Activiteiten Deel je nieuws

Helaas moeten we de geplande eendjesrace loterij 2020 afgelasten. De verkoop van loten, onder andere via sportverenigingen, is met de huidige beperkende maatregelen niet uit te voeren. De andere koningsdag activiteiten zijn ook afgelast zodat we ook de feitelijke eendjesrace niet kunnen uitvoeren. Reeds verkochte loten zullen worden vergoed. We bedanken de Wijkse middenstand en horeca, en andere bedrijven, voor het beschikbaar stellen van de prijzen. We zullen, als de omstandigheden het toelaten, in 2021 weer een Lions Levefanum eendjesrace organiseren.

Uit de opbrengst van de eendjesrace wordt jaarlijks door Lions Levefanum een winterdiner aan ouderen, in de gemeente Wijk bij Duurstede, aangeboden. De intentie is dat dit winterdiner begin 2021 weer wordt georganiseerd, uiteraard zijn we voor het doorgaan afhankelijk van de dan geldende overheid maatregelen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan willen we u verzoeken dit per mail kenbaar te maken en te sturen naar mailadres genevdb@me.com

advertentie
advertentie