SVL 1 - Woudenberg 1

1 maart 2020 om 12:23 Opinie Deel je nieuws

zaterdag  29 februari 2020, een vriendschappelijke wedstrijd.

SVL begon met: Paul (Gerwin), Kevin (?), Jefft, Bastin, Dennis, Jorrit ( Bart), Mart , Michel, Jens, Selçuk (Rob), Bart .

In het begin was het voor beide ploegen even zoeken of misschien even wennen aan een andere samenstelling en het duurde zelfs tot de dertiende minuut voor er een goed opgezette aanval van SVL was te zien, echter zonder dat die met resultaat kon worden afgerond.

In de 18de minuut mocht Woudenberg een vrije trap nemen die strak op het doel gericht was, maar Paul Emons kon het kwaad keren. Net als een minuut later toen hij weer aan de bak kon om een goed schot tegen te houden.

Twee minuten daarna ontstond er na een goede aanval een kans voor SVL, maar ook de keeper van Woudenberg stond op zijn plaats.  Ook de vrije trap die SVL in de 24e minuut kreeg trof geen doel.

Inmiddels bleek wel dat SVL de bovenliggende partij was waar Woudenberg niet veel vat meer op had. Het was daarom dat Mart van Rossum in de 28ste minuut de score kon openen: 1-0. En zeven minuten later kopte Mitchel de Vaal de voorzet van Jens van Doorn vakkundig binnen: 2-0.

In de 43ste minuut was er ook een prima aanval van Woudenberg waaruit een goed schot op het doel van Paul Emons werd gelost, maar die wist er wel raad mee. In de laatste minuut voor de rust was er weer een prachtige voorzet van Jens van Doorn die ongelukkigerwijs door een speler van Woudenberg in eigen doel werd gewerkt: 3-0 was de ruststand derhalve.

Twee wissels aan de kant van SVL na de rust, Paul Emons werd afgewisseld door Gerwin Loef en Selçuk Albayrak bleef achter voor Rob van Eem.

In minuut 53 viel bijna de 4-0, maar de bal uit een hoekschop  werd van de lijn gehaald en in diezelfde minuut wist Gerwin Loef een schot op zijn doel te pareren. Omdat er drie minuten daarna weer gevaar ontstond voor het SVL-doel greep een SVL-er een speler van Woudenberg vast binnen de zestien en ging de bal op de stip: 3-1.

Het spel werd er verder niet beter op aan beide zijden.

In de 60ste minuut ging Jorrit Fiegen eraf en kwam Bart Bruijne opdraven.

Woudenberg probeerde nog wat met een best schot in minuut 68, maar dat kwam op de lat en verder gebeurde er niet veel maar dan nog een poging van Jens van Doorn tien minuten later, maar die bal vloog over en een schot op het doel van SVL dat attent door Gerwin werd overgetikt.