Kerstsfeer in de Muziek op Schootles
Kerstsfeer in de Muziek op Schootles Maryanne de Jager

Muziek op Schoot wintercursus voor kinderen van 0-4 jaar, samen met een (groot)ouder

27 november 2019 om 10:33 Muziek Deel je nieuws

Op zaterdagochtend 14 december start in Wijk bij Duurstede de Muziek op Schoot wintercursus. Muziek op Schootles is muziekles voor kinderen van 0-4 jaar samen met een (groot)ouder.

De Sinterklaasdrukte slaan we dit jaar over, we starten met twee sfeervolle kerstlessen.  We gaan kerstbomen zagen bij het bekende liedje ‘zagen, zagen wiede wiede wagen’ en kerstboompjes versieren. We zingen kerstliedjes en maken muziek met onze eigen kerstklokken.

In januari staan de lessen in het teken van de winter. We laten sneeuwvlokken (pompons) dansen op een kleed, zingen over koude handjes, neus snuiten en vogeltjes voeren.

Naast alle 'winterblues' blijft er ook nog genoeg tijd over om muziek te maken met ritme-instrumentjes en om bewegingsspel, dreumesdans en peuterdans te doen.

De cursisten krijgen een mapje, waarin ze de liedjes die in de cursus gezongen worden kunnen verzamelen. Om met de cursus mee te doen, hoeven de ouders niet muzikaal onderlegd te zijn. De lessen worden gegeven in basisschool De Windroos, Karolingersweg 147A, in Wijk bij Duurstede.

Meer informatie en aanmelden: www.harlekijntje.nl of bel: Jacqueline Stark 06-49614542 of mail: Jacquelinestark@harlekijntje.nl

advertentie
advertentie