Kinderen van Peuterspeelgroep Humpy knippen zelf het lint door!
Kinderen van Peuterspeelgroep Humpy knippen zelf het lint door! Kinderopvang SKDD

Peuterspeelgroep Humpy Langbroek viert feest

25 november 2019 om 11:46 Onderwijs Deel je nieuws

Afgelopen vrijdag was het zover, de kinderen en ouders van Peuterspeelgroep Humpy vierden de heropening. Vanaf deze maand is Humpy onderdeel geworden van Kinderopvang SKDD, een organisatie die actief is in de hele Utrechtse Heuvelrug. SKDD Buitenschoolse opvang de Helden, gevestigd in Piet de Springerschool opende dit voorjaar al voor alle kinderen uit Langbroek. Daarnaast biedt SKDD ook kinderopvang voor kinderen in Driebergen, Doorn, Leersum, Amerongen, Maarn en Overberg.

De kinderen, ouders en medewerksters maakten er afgelopen vrijdag een echt feestje van. Er werden cakejes versiert, gezongen en uiteraard een ‘lint’ doorgeknipt.

De peuterspeelgroep is op dit moment geopend op dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Aanmelden voor overige dagen is ook mogelijk. Ouders die werken of studeren komen mogelijk  in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Daarnaast kunnen andere ouders mogelijk in aanmerking komen voor een gemeentelijke bijdrage peuteropvang van de Gemeente Wijk bij Duurstede. Via skdd.nl is meer informatie te vinden.

advertentie
advertentie