Leerlingen Revius Wijk
Leerlingen Revius Wijk Studio Beng Beng

Informatieavond Revius Wijk

7 november 2019 om 10:54 Onderwijs Deel je nieuws

Op dinsdag 19 november a.s. van 19.00-21.00 uur organiseert Revius Wijk een informatieavond voor ouders van kinderen uit groep 8. Deze avond is bedoeld om ouders goed te informeren over de mogelijkheden die de school hun kind kan bieden op het gebied van voortgezet onderwijs.

 

De school in het kort

Revius Wijk is een kleine school die voortgezet onderwijs op alle niveaus aanbiedt: vmbo basis/kader, tl, havo en (tweetalig) vwo. De school staat voor veel van de leerlingen dichtbij huis, ook voor leerlingen van de overkant van de Lek is de school meestal het dichtst bij huis.

 

Opzet van de avond

Na de ontvangst met koffie en thee krijgt men gezamenlijk algemene informatie over de school, de overstap en de aanmeldprocedure. Vervolgens kan men een keuze maken uit diverse informatierondes om over een aantal onderwerpen meer te weten te komen:

Revius Wijk, altijd dichtbij. Dicht bij de leerling: Hoe zit dat?
Mijn kind heeft extra uitdaging nodig
Mijn kind heeft extra zorg en ondersteuning nodig
Hulp bij plannen en huiswerk
Het tutoraat

Ook kan gekozen worden voor een rondleiding door de school die opgebouwd is in leerhuizen. Elk leerhuis biedt ruimte aan een specifieke opleiding en leerjaar of leerjaren.

 

Aanmelden en overige belangrijke data

Via de website (www.reviuswijk.nl) kunnen ouders zich voor deze informatieavond aanmelden en een keuze maken uit de informatierondes.

Naast deze informatieavond organiseert de school ook een open lesmiddag voor groep 8 leerlingen op vrijdag 22 november a.s., een open avond tweetalig onderwijs op dinsdag 10 december en een algemene open avond op dinsdag 14 januari. Ouders èn kinderen zijn van harte welkom tijdens deze twee open avonden.

Speciaal voor ouders die de school graag ‘in bedrijf’ zien, organiseert men ouderrondleidingen onder schooltijd, aanmelden hiervoor kan via de site vanaf 22 november.

advertentie
advertentie