DTS Ede 1 – SVL 1

4 februari 2018 om 13:26 lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 3 februari2018.

SVL speelde afgelopen zaterdag uit tegen DTS Ede en verloren met 2-0. In de eerste helft was SVL de betere ploeg maar geen doelpunten, wel hadden ze het overwicht op het middenveld. In de tweede helft vanaf de aftrap was DTS die de dienst uit maakte op het middenveld.

De eerste 15 minuten speelde zich af zonder dat er kansen kwamen voor beide ploegen. Pas in de 22e minuut kwam de eerste corner voor DTS. In de 27e was het Danny Kuijer die een vrije trap naast schoot. Een kleine kans was er in de 30e minuut voor Selcuk Albayrak die de bal in tikte, maar de keeper DTS kon de bal maar net tot corner verwerken. In de 34e minuut kreeg Rob van Eem geel. SVL probeerde voor de rust met wel goed spel op een voorsprong te komen maar lukte niet. Na de rust kwam Alex van Eem het veld in voor de geblesseerde Walter Cremers die voor de rust een harde tackel had gekregen. In de 51e minuut tikte Geert Willem Merkens de ingekopte bal uit een corner over. De 57e minuut had Rob van Eem SVL op een 1-0 voorsprong kunnen uit een doorbraak kwam hij tegen over de keeper van DTS te staan maar zijn schot belande in handen van de keeper. DTS kwam in de 60e minuut op een 1-0 voorsprong uit een voorzet werd Geert Willem Merkens gepasseerd. Roben Schenk werd in de 71e minuut gewisseld voor een extra aanvaller Martijn Verkerk. Maar Martijn Verkerk was nog geen drie minuten in het veld of hij kreeg geel voor een overtreding. In de 80e minuut werd het 2-0 voor DTS uit een voorzet werd de bal ingekopt. De 83 e minuut was het Mitchel de Vaal die voorzet in de handen schoot van de keeper DTS. Willem Baaij kreeg in de 86e minuut geel. De 89e minuut werd de geblesseerde Mitchel de Vaal gewisseld en kwam Kevin van Leeuwen het veld in. Het wordt voor SVL de komen de wedstrijden belangrijk dat er punten worden gepakt om van de onderste vier plaatsen af te komen.

Opstelling SVL; Geert Willem Merkens, Rik van Leeuwen, Roben Schenk (Martijn Verkerk), Bastin Hofman, Danny Kuijer, Walter Cremers (Alex  van Eem), Robin Janssen, Rob van Eem, Willem Baaij, Mitchel de Vaal (Kevin van Leeuwen) en Selcuk Albayrak.