De Blauwe Bever wacht op passagiers in Wijk bij Duurstede
De Blauwe Bever wacht op passagiers in Wijk bij Duurstede Stichting Rijnoevervaarten

Vaar mee naar Everdingerwaard

woensdag 17 augustus 2022 13:30 t/m 13:30

Safarischip De Blauwe Bever bezoekt de Everdingerwaard en de bierbrouwerij op het terrein van Fort Everdingen Een excursie vol variatie: natuur, wat cultuurhistorie en ambachtelijk bier. De Blauwe Bever vertrekt vanuit Wijk bij Duurstede, vaart over de Lek en meert af aan een krib in de Everdingerwaard. Daar begint de excursie. De gids vertelt over de natuur van de uiterwaarden. De wandeling eindigt op het terrein van fort Everdingen, waar tegenwoordig ook een ambachtelijke bierbrouwerij gevestigd is. Daar wordt stil gestaan bij de productontwikkeling en het brouwproces. Daarna lopen de passagiers langs het fort om in te schepen bij de Inundatiesluis. Voor meer informatie en/of reserveren zie: www.deblauwebever.nl.

Locatie

  • De Graanschuur
    Dijkstraat 29
    3961aa
    Wijk bij Duurstede