Wijk Repair Café opent haar deuren om apparaten die stuk zijn te repareren onder het genot van een kopje koffie.

zaterdag 10 december 2022 9:30 tot 11:30

Op zaterdag 10 december opent het Wijk Repair Café haar deuren weer voor iedereen die een apparaat of kledingstuk te repareren heeft. Vanaf 9.30 uur staat de deur open en de koffie klaar. U kunt tot 11.30 binnen lopen met uw apparaat dat stuk is en gerepareerd moet worden. Om de afvalberg te verkleinen en hergebruik te stimuleren staat een groep van zeven reparateurs voor u klaar om te kijken of we uw apparaat een tweede leven kunnen geven. Help mee de afvalberg te verkleinen!!!! U kunt van te voren een mail sturen met daarin apparaat en wat er mis mee is, dan kunnen we een indeling maken. Gewoon binnen lopen mag ook altijd. Let op: we zijn verhuisd naar een nieuwe locatie: Steenstraat 8 in Wijk bij Duurstede. Tot de 10e!