Help mee de afvalberg te verkleinen en laat uw apparaat repareren bij het Wijk Repair Café

zaterdag 12 november 2022 9:30 t/m 11:30

Op zaterdag 12 november opent het Wijk Repair Café haar deuren weer voor iedereen die een apparaat of kledingstuk te repareren heeft. Vanaf 9.30 uur staat de deur open en de koffie klaar. U kunt tot 11.30 binnen lopen met uw apparaat dat stuk is en gerepareerd moet worden. Om de afvalberg te verkleinen en hergebruik te stimuleren staat een groep van zeven reparateurs voor u klaar om te kijken of we uw apparaat een tweede leven kunnen geven. Help mee de afvalberg te verkleinen!!!! U kunt van te voren een mail sturen met daarin apparaat en wat er mis mee is, dan kunnen we een indeling maken. Gewoon binnen lopen mag ook altijd. Let op: we zijn verhuisd naar een nieuwe locatie: Steenstraat 8 in Wijk bij Duurstede. Tot de 12e!

Locatie