Collecteweek Dierenbescherming 3 t/m 8 oktober

maandag 3 oktober 2022 0:00 t/m zaterdag 8 oktober 0:00

Elk jaar hebben tienduizenden dieren in Nederland hulp nodig. Ze zijn verwaarloosd, mishandeld, gedumpt of gewond. Tijdens de jaarlijkse collecteweek van de Dierenbescherming zetten collectanten zich in om geld op te halen, zodat de Dierenbescherming deze dieren kan opvangen en helpen. Ook wordt er hard gewerkt aan preventie; het voorkomen van dierenleed bijvoorbeeld door voorlichting en begeleiding van mensen. 

Word collectant

Om het werk te kunnen bekostigen is de Dierenbescherming afhankelijk van leden, donateurs en gulle gevers. De collecte speelt daarbij een belangrijke rol. Hoe meer collectanten, hoe groter de opbrengst om dierenleed te voorkomen. Juist daarom is het belangrijk dat er collectanten bij komen! 

In de gemeente Wijk bij Duurstede coördineert Gwenny Caro de collecte. Meld je bij haar aan door een email te sturen aan: DBWijk@gmail.com.. Ze neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Locatie